Blog

Má zpovědnice, tvá inspirace. Dočteš se tady vše, co ti chci postupně říct. Doufám, že se ti to bude líbit, klidně mi napiš názor! Přeji příjemné čtení.
  • Shakshuka pánev

    Počet porcí: 2 Ingredience: • 1 cibule (70 g) • 1 červená paprika (150 g) • hrst (100 g) cherry rajčat • 1 balení (400…

    2. 3. 2025

  • Veggie Pad Thai

    Ingredience: • 70 g vařených rýžových nudlí • 150 g uzeného tofu • 2 ks (300 g) mrkve • 150 g hlávkového zelí • 150…

    2. 3. 2025

  • Brambory s tvarohem a pažitkou

    Ingredience: • 3 brambory (cca 300 g), vařené ve slupce • 1 vanička (250 g) měkkého tvarohu • 2 lžíce (20 g) másla…

    2. 3. 2025

  • Kuřecí steak se sýrovou omáčkou a hnědou rýží

    Ingredience: • 150 ml polotučného mléka • 40 g strouhaného eidamu (30 % tuku) • 150 g vařené hnědé rýže • 1 lžička (4–6…

    2. 3. 2025

  • Zapečené těstoviny s brokolicí, sýrem a kuřecím masem

    Počet porcí: 3 Ingredience: • 200 g kuřecích prsou • 250 g syrových těstovin • 3 plátky (cca 51 g) polotvrdého sýru (gouda, čedar,…

    2. 3. 2025

  • Špagety s avokádem, rajčaty a limetkou

    Počet porcí: 2 Ingredience: Postup: Špagety uvaříme podle návodu na obalu. Mezitím dáme limetkovou šťávu a kůru do střední mísy…

    16. 2. 2025

  • Uzený tempeh s hrachovou kaší

    Ingredience: Postup: Hrách propláchneme a namočíme přes noc do studené vody. Vodu, ve které se hrách namáčel, slijeme, zalijeme čistou…

    16. 2. 2025

  • Kuřecí prsa na kokosovém mléku s kari rýží

    Ingredience: Postup: Cibuli si nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na troše oleje. Doporučujeme použít červenou cibuli, její chuť je jemnější…

    16. 2. 2025

  • Cizrna na paprikách s bramborem

    Ingredience: Postup: Cizrnu přes noc namočíme a poté uvaříme dle návodu, nebo koupíme již hotovou v plechovce. Brambory omyjeme, oloupeme…

    16. 2. 2025

  • Krémová rajčatová polévka s ricottou a pečivem

    Počet porcí: 2 Ingredience: Postup: Na olivovém oleji osmahneme červenou cibuli, česnek, rajčata a červené papriky, zasypeme uzenou paprikou a…

    16. 2. 2025